Workshops 

Efter sansevandringen med Pernille Stentoft samles deltagerne som har deltaget i vandringen i forsamlingshusene hvor der afholdes en workshop med en af de tre kunstnere som Kultur på hjul har valgt til projektet.

 

De tre kunstnere er:

 

Joaquin Zaragoza

Joaquin er uddannet billedhugger i Spanien med sten og støbeteknikker som speciale. Herudover er han uddannet billedkunstner fra Det Jyske Kunstakademi.
Joaquin arbejder hovedsageligt med kunstprojekter og begreber, der tager udgangspunkt i sociale uoverensstemmelser.
Han har deltaget i en række udstillinger og projekter i Danmark og i udlandet. Joaquin arbejder med tekst, video, installation, fotografi og lyd, mm.

Læs mere på www.joaquinzaragoza.dk

 

Jens Rune Gissel

Jens-Rune Gissel (1970) er uddannet på Det Jyske Kunstakademi ved Niels Erik Gjerdevik (1996-2000) og Århus Kunstakademi ved Ole Jørn Nielsen (1991-1993). Et års studietur til Belfast, Nord Irland (1999-2000). Arbejder med oliemaleri i en romantisk, europæisk tradition, samt tegneserie, collage, bladudgivelser mm.

 

Sidsel Effersøe

Sidsel er uddannet arkitekt og har sit eget firma, sesese der arbejder med formidling af arkitektur og rum.
Hun har gennem flere år undervist og afholdt workshops for skoler og for forskellige kulturinstituationer samt været arkitekten på undervisningsforløbende: Bydetektiverne og Midtbydetektiverne.

Læs mere på www.sesese.dk